Gel is een stroperige pasta die moet uitharden onder invloed van UV licht. U hebt de keuze uit roze gel waar je overheen kunt lakken, gekleurde gel of de populaire French Manicure, de bekende Amerikaanse witte rand van topmodellen.

Het uitharden van de gel gebeurt onder een speciale UV lamp waar u enkele minuten uw vingers onder legt. Als de laag is uitgehard en het model en de vorm goed zijn dan kan de plaklaag verwijderd worden. Eventueel kan nog een nagelversiering aangebracht worden. Uw nagels zien er uit als die van een topmodel.

Gel is zachter en flexibele dan acryl. Maar of het eerder breekt dan acryl ligt geheel aan u zelf.

Als uw nagels van nature zacht en flexibel zijn dan raad ik u aan om gel te gebruiken

gel

Hoe snel het bijvullen moet gebeuren is afhankelijk van hoe hard uw eigen nagels onder het geld product groeien. Uw nagels groeien gemiddeld 1 á 2 mm per week. Dit komt er op neer dat u na ongeveer 3 weken al een uitgroei bij uw nagelriem ziet. Bij de nabehandeling wordt de oude laag deels eraf gevijld, zo wil ik voorkomen dat uw nagels te dik worden. Ook wordt indien nodig, de lengte ingekort. Hierna kan er weer een nieuwe laag gel overheen.

 

Uw nagels zien er weer als nieuw uit na deze nabehandeling.

Nailart, zoals u ziet, u kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk!

Dit is uiteraard nog maar een klein deel van de vele mogelijkheden.

nailart12nailart1

hotstone

Een ontspannende hotstone massage voor het lichaam en geest. Een hot-stone massage is een ontspannende warmte massage, met warme stenen, die een weldaad is voor lichaam en geest. Deze vorm van massage heeft niets met erotiek te maken. De warmte en de druk van de stenen, dringt diep door tot in de spieren, er worden grote en kleine stenen gebruikt van ongeveer 45/50 graden.

Deze massagevorm is afkomstig van de Indianen. Verwarmde lavastenen worden daarbij gebruikt om het lichaam te masseren. Deze stenen houden de warmte lang vast en hebben daardoor een gunstige uitwerking bij chronische pijn in de nek en rug, en helpt bij het ontspannen van het gehele lichaam. Voor het opheffen van blokkades en bevordering van het ontgiftigingsproces van het lichaam. Werkt uitstekend bij stress, spier- en gewrichtsklachten en bij een slechte doorbloeding. De Hot-Stone massage is voor Europa een nieuwe vorm van massage, hoewel deze vorm van massage al eeuwen oud is.

In de prehistorie werden al stenen gebruikt om ’s nachts warm te blijven. De oude Grieken en Romeinen gebruikten warme stenen voor het eerst in hun badhuizen om elkaar mee te masseren. Dit bleek goed te helpen bij spierpijn en blessures.

De stenen die voor de Hot-Stone massage gebruikt worden zijn over het algemeen lava of basaltstenen. Dit is een hard en ijzerhoudend vulkanisch gesteente van hoge dichtheid ze houden daarom de warmte goed vast. De stenen komt uit rivierbeddingen of zee, in elk geval hebben ze hun vorm door de natuur gekregen en niet machinaal. Ze komen van schone en energierijke gebieden.

stone2

 

 

Kortom een heerlijke ontspannende massage met een heerlijke olie naar keuze die u niet mag missen 

De Hot-Stone massage draag bij aan:

* Een positief zelfherstel van het lichaam

* Afvoer van afvalstoffen * Het ontgiften en stimuleren van de organen * Verhoogt/activeert de bloedtoevoer naar het spierweefsel * Verhoogt/activeert het lymfestelsel * Stressverlichtend * Maakt blokkades los in het lichaam * Algehele ontspanning De Hot- Stone massage is geschikt voor: * Spierklachten * Rug en/of nekklachten * Een slechte doorbloeding * Algehele vermoeidheid * Hoofdpijn klachten * Ontspanning

 

Een Hot-Stone massage wordt afgeraden bij de volgende aandoeningen:

*Koorts

* Trombose

*Psoriasis

* Burn-out

* Ontsteking van de huid

* Besmettelijke huid aandoeningen

 

EEN HOTSTONE BEHANDELING IS ALTIJD OP EIGEN RISICO

 

De nieuwste trend op nagelgebied is de Gelish, dit is een lak op gelbasis die zuurstof doorlatend is en er heel makkelijk zelf af te halen is. Hier heeft u 3 weken plezier van!

 

U kunt ook een workshop volgen bij Happystyling voor:

  • Kinderfeestjes vanaf 8 jaar, de jarige krijgt een nailartset op zijn/haar eigen nagels en ze mogen zelf aan de slag om kunstnagels te lakken en te nailarten. Hier wordt nog een klein prijsje aan verbonden wie de mooiste nagel heeft gemaakt. Inclusief een ingelaste pauze waarin een nagelquiz wordt gehouden en gedronken en wat gegeten kan worden. (minimaal 6 personen)
  • Vrijgezellenfeestje, basis lakken en nailarten op een open nailwheel en iedere dame krijgt op haar eigen nagels ook een nailartset.

Nailartworkshop voor op uw eigen natuurlijke nagels deze zomer strak in de lak en nailarten.

Mocht u interesse hebben in één van deze workshops mail of bel vrijblijvend voor een prijsopgave.

 

IBX

Afbladderende nagels? Natuurlijke nagels die snel inscheuren?
Tot nu toe konden we dat alleen behandelen met een intensieve manicure en/of kunstnagels. Maar nu is er IBX!

Dit revolutionaire product herstelt beschadigde nagels en verstevigd gezonde natuurlijke nagels. IBX werkt IN de nagel, niet OP de nagel (zoals een kunstnagel). Het maakt de nagel dus sterker, zonder de dikker te maken!
IBX is dan ook een ideale basis voor een mooie gelakte nagel, maar kan ook dienen als extra bescherming en versteviging onder gellakken.

Dadi ‘Oil is een verzorgende nagelolie die gemaakt is om flexibiliteit, stevigheid en glans te geven aan de natuurlijke nagel, aan nagelproducten en aan de nagelriem! Dadi ‘Oil wordt snel opgenomen en is niet vet. Het brengt drie gecertificeerde olieën samen.
Een gecertificeerde organische olie is een hoogwaardig product afkomstig van boeren die duurzame technieken hanteren en geen kunstmatige mest of bestrijdingsmiddelen gebruiken. Avocado, Olijf en Jojoba olieën werken samen om te beschermen, te hydrateren en te verzachten.
Er is natuurlijke Vitamine E (niet synthetische tocopheryl actetaat) toegevoegd, een krachtige anti-oxident. Dit mengsel van 21 essentiële olieën heeft een aangename geur en is zelfs geschikt als voedsel!

Voor het aanbrengen van kunstnagels kan acryl gebruikt worden. Acryl wordt gemaakt door acrylpoeder te mengen met vloeistof. De poeder lost op in de vloeistof en vormt een bolletje, dit wordt dan met een penseel op uw nagels aangebracht en hierna gemodelleerd tot een mooie vorm.

Acryl is een harder product dan gel. Er zijn volop kleuren in verkrijgbaar heel bekend is de populaire uit Amerika komende French Manicure, deze heeft een witte of gekleurde rand aan de bovenkant. U kunt ook kiezen voor een naturel look. Zijn je nagels erg hard en niet erg buigzaam dan raad ik altijd acryl aan. De nagels kunnen verlengd worden d.m.v. een kunststof tip of met een sjabloon. acrylnagels

Als het acryl is uitgehard dan worden de nagels naar uw wens in de juiste vorm en lengte gevijld. Ten slotte worden ze afgewerkt door een laagje top coat over de nagels aan te brengen of te polijsten. U kunt ook kiezen voor een nail art of strassteentjes, water decals of gewoon in uw gewenste kleur laten lakken. De volledige uitharding van het acryl wordt pas bereikt na 24 á 48 uur dus de eerste twee dagen zijn ze nog kwetsbaar. Tweemaal per dag dient u de nagels te verzorgen met nagelriem olie. Het regelmatig gebruik van de olie houdt uw acrylnagels flexibel en uw nagelriemen zacht. Als u dit in acht neemt kunt u wekenlang plezier hebben van uw mooie nagels.

Uw nagels groeien onder de acryllaag gewoon door. Het verschilt per persoon wanneer u terug moet komen voor een nabehandeling, uw nagels groeien gemiddeld 1 á 2 mm per week. Om uw acrylnagels mooi te laten blijven, moeten ze regelmatig worden bijgewerkt en opgevuld. Hierbij wordt de uitgroei en eventuele beschadigingen weggewerkt. Meestal ligt het tussen de 3 á 4 weken dat u weer terug zal moeten komen voor een nabehandeling. Eerst wordt er een laagje van het oude acryl afgevijld. Zo wil ik voorkomen dat uw nagels te dik worden. Vervolgens wordt er naar overleg weer een nieuwe laag acryl op aangebracht evt. een andere kleur of French manicure. Dit houdt in dat uw nagels weer helemaal in balans komen. Het gebeurt in ieder geval zo dat het er weer helemaal als nieuw uitziet.  

acryl

Als u bedenkt dat uw handen de gehele dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar in “gebruik” zijn, zou het goed zijn meer aandacht aan ze te besteden.

Voor zowel mannen als vrouwen een aanrader!

Droge lucht, zon, temperatuurwisselingen, kranten of ander bedrukt papier, tuinieren, schoonmaak middelen e.d. plegen dagelijks een aanslag op uw handen. Een manicure behandeling is daarom echt geen overbodige luxe, uw handen zullen er verzorgd uitzien en heerlijk zacht aanvoelen.

 

image001image003

Naast een manicure kunt u uw handen ook laten verwennen met een paraffine bad. De werking van paraffine is te vergelijken met de sauna, door de warmte openen de poriën zich en wordt de huid zichtbaar en voelbaar gereinigd. De verzorgende eigenschappen van paraffine maken de handen weer soepel en glad. Zelfs een superdroge huid wordt weer elastisch!

Paraffine baden stimuleren de doorbloeding van de handen en geven veel voedzame werkstoffen af aan de handen en nagels.

Vooral bij schrale handen en kloven zijn paraffine baden een echte must, de warmte kan bovendien reumatische klachten verminderen.

Er is ook nog een SPA one minute manicure die u thuis kunt gebruiken. Dit is een scrub product voor handen, nagels, lichaam en voeten. Het verzacht de huid en voedt die met een superieure mix van olie en zeezout.

Een absolute aanrader, bij regelmatig gebruik heeft u geen hand crème meer nodig. Probeer nu voor maar € 12,95

 

Tarieven Nagelstyling:

Contante betaling direct na uw behandeling pinnen is niet mogelijk.

 

Behandeling Prijs
Acryl Nagels per set 2 kleuren (french manicure) € 56,50
Acryl Nagels per set 1 kleur en incl. lakken € 46,50
Gel Nagels per set 2 kleuren € 60,00
Gel Nagels per set 1 kleur incl. lakken € 50,00
Glas of Design Nagels per set v.a € 65,00
Nagel-Versteviging van de natuurlijke nagels acryl/gel € 36,50
Teennagels gellaquer op de natuurlijke nagel +/- 8 weken plezier ervan € 34,50
Color acryl of gekleurde gel per set extra € 4,50
Bruids arrangement intake,luxe manicure,set nagels € 95,00
Nieuwe Nagel reparatie na 1 week € 4,50
Nieuwe Nagel tijdens een behandeling € 3,50
Nabehandeling 2 kleuren (french manicure)- acryl na 2 á 3 weken € 35,00
Nabehandeling 1 kleur incl. lakken – acryl na 2 á 3 weken € 30,00
Nabehandeling Versteviging – acryl na 2 á 3 weken € 25,00
Nabehandeling gel 2 kleuren, na 2 á 3 weken € 38,50
Nabehandeling gel 1 kleur incl. lakken na 2 á 3 weken € 33,50
Gellaag over acryl € 4,00
Na 3 weken iedere week extra toeslag € 2,50
Afvijlen van de acryl/gel om een nieuw set te stylen € 12,50
Verwijderen van u kunstnagels incl. RX-behandeling € 18,50
Nagels lakken incl. sealing € 12,50
Strass steentjes v.a € 0,30
Design plaatjes of waterdecals per nagel € 0,75
Nailart beschildering per nagel € 0,75
Acryl decoratie per nagel v.a € 1,50
Piercing aanbrengen ( excl. Piercing ) € 1,95
Manicure behandeling basis € 17,50
Manicure behandeling uitgebreid € 25,00
Manicure behandeling luxe € 32,50
Paraffine behandeling, heerlijk bad voor drogehanden € 12,50
Nurturepakking Pinnacle d.m.v warmte handschoenen € 10,00

Tarieven Haarstyling:

Behandeling Prijs
Model knippen dames/heren € 15,00
Model knippen en in model föhnen € 20,00
Kinderen knippen t/m 10 jaar € 12,50
Model föhnen € 15,00
Watergolven kort haar / lang haar + € 5,50 € 20,00
Permanenten inc. Model knippen en fóhnenLang haar toeslag 10,00. v.a € 54,50
Deelpermanent ( ½ hoofd ) v.a € 44,50
Wella colour touch kleurspoeling, toeslag lang haar € 5,50 € 30,00
Wella colour touch/knippen/fóhnen kort haar, toeslag lang haar € 7,50 € 48,50
Wella coloston haarverf kort haar, lang haar toeslag € 7,50 € 35,00
Wella coloston haarverf/knippen/fóhnen kort haar, lang haar toeslag € 7,50 € 53,50
Coupe soleil kort haar/ lang haar toeslag € 5,50 € 29,50
Deel coupe soleil , met kam op kort haar € 22,50
Coupe soleil/model knippen/fóhnen/ kort haar, lang haar toeslag € 5,50 € 50,00
Opsteken van lang haar inc. Watergolven/krultang € 42,50
Opsteken van gewassen/droog haar met krultang € 29,50
Haar wassen incl. shampoo en crémebehand. € 4,00
Hotstonebehandeling achterzijde (+/- 60 min) € 40,00
Hotstonebehandeling achterzijde + voorzijde (+/- 100 min) € 50,00