IBX

Afbladderende nagels? Natuurlijke nagels die snel inscheuren?
Tot nu toe konden we dat alleen behandelen met een intensieve manicure en/of kunstnagels. Maar nu is er IBX!

Dit revolutionaire product herstelt beschadigde nagels en verstevigd gezonde natuurlijke nagels. IBX werkt IN de nagel, niet OP de nagel (zoals een kunstnagel). Het maakt de nagel dus sterker, zonder de dikker te maken!
IBX is dan ook een ideale basis voor een mooie gelakte nagel, maar kan ook dienen als extra bescherming en versteviging onder gellakken.

Dadi ‘Oil is een verzorgende nagelolie die gemaakt is om flexibiliteit, stevigheid en glans te geven aan de natuurlijke nagel, aan nagelproducten en aan de nagelriem! Dadi ‘Oil wordt snel opgenomen en is niet vet. Het brengt drie gecertificeerde olieën samen.
Een gecertificeerde organische olie is een hoogwaardig product afkomstig van boeren die duurzame technieken hanteren en geen kunstmatige mest of bestrijdingsmiddelen gebruiken. Avocado, Olijf en Jojoba olieën werken samen om te beschermen, te hydrateren en te verzachten.
Er is natuurlijke Vitamine E (niet synthetische tocopheryl actetaat) toegevoegd, een krachtige anti-oxident. Dit mengsel van 21 essentiële olieën heeft een aangename geur en is zelfs geschikt als voedsel!